Kategorija

Besplatna dostava novi BFQ68

Novo

kn75.89

kn97.29

-21 %

Na skladištu

Tagovi: sneakers femme, rub udobnost, teniska žena 2020, cipele od флока 42, tvornica cipela žica, 260 zrak, sot122a, potpuna Dječje cipele, tenisice muške cipele, холщовые cipele grafiti na ravnim cipelama.

1 profil tvrtke: marketinška platforma TCW, prije svega za kupce, idealno za male serije proizvoda, тратящих previše energije s vremenom. 2 Povratak i povrat: nudimo vam garanciju na sve proizvode, koji su mi prodali.Proizvod će biti testiran prije slanja,on će biti u dobrom stanju,ako imate bilo kakvih problema sa proizvodom,slobodno nas kontaktirajte.

Molimo, pošaljite nam e-mail za obavijest o дефектном proizvodu.Osim ako nije drugačije određeno, ovaj proizvod dolazi s garancijom od 14 dana od datuma otpreme. 3 carina dužnost & predaja naknada: za sve narudžbe kupca, mi ne поручаем predaja naknadu, čak i dio 1pcs.

Kada profita na vaš lokalni običaj, ako su dijelovi su spremne za rad carinskog optereti, ne možemo preuzeti odgovornost za bilo kakve carine ili poreza na uvoz. 4 kontaktirajte me: naše radno vrijeme-od 9:00-12:00 ; 1:00-6:00 Kina HK radno vrijeme. 5 koncept usluge: mi smo lojalni usluzi za završetak svake narudžbe.Hvala za vašu podršku

Kompatibilnost Ostalo
Fotoaparat Je Opremljen No
Stanje skupštine Spreman za rad
Broj Modela BFQ68
brend Мексемина

Napiši osvrt

Besplatna dostava novi BFQ68

Besplatna dostava novi BFQ68

1 profil tvrtke: marketinška platforma TCW, prije svega za kupce, idealno za male serije proizvoda, тратящих previše energije s vremenom. 2 Povratak i povrat: nudimo vam garanciju na sve proizvode, koji su mi prodali.Proizvod će biti testiran prije slanja,on će biti u dobrom stanju,ako imate bilo kakvih problema sa proizvodom,slobodno nas kontaktirajte. Molimo, pošaljite nam e-mail za obavijest o дефектном

Povezani proizvodi

Proizvod uspješno dodan u usporedba proizvoda !