Kategorija

Dvostruko punjenje dock punjač za XBOX serije S / X pribor kontroler dvostruko punjenje priključna stanica + 2 punjiva baterija

Novo

kn62.14

kn90.09

-31 %

Na skladištu

Tagovi: serija X-men, štand serije xbox, xbox seris x, upravljanje xbox 360, veliki kontroler za xbox, gamepad za xbox, jedan xbox, upravljanje xbox, za xbox series x, 37 baterija.

Opis:

Blok baterije za serije S/X Xbox: Punjiva Baterija ima kapacitet od 2 600mAh, koja прочне od drugih proizvoda 500mAh.Kada je baterija potpuno napunjena on će podržati 4-5 sati reprodukcije (svaka baterija).

U odnosu na jednokratne baterije AA, ova baterija se može uštedjeti više novca i da bi veliki doprinos u okoliš.Ovaj stalak postaja je ažuriran kako bi podržao kontrolera za Xbox Series S/X.

Gaming kontroler punjač indikator: ovaj kontroler punjač za Xbox ima led indikator, možete provjeriti napunjenost baterije vašeg Xbox serije S/X kontroler u bilo koje vrijeme.Indikator punjenja baterije nalazi se u prednjem dijelu zaslona na punjenje priključne stanice za Xbox, crvene led pokazivači napunjenosti postaju zeleni su samo moduli u potpunosti napunjena.

Zaštita baterije: ovaj punjač ima zaštitu od punjenja.Kada je baterija potpuno napunjena, ne morate brinuti o oštećenja kontroler, čak i ako zaboravite na vrijeme izvaditi bateriju.

Stalak za punjenje postaja i 2 način punjenja: razvili smo ovaj punjač za Xbox sa značajkom podmetače, i izvorna namjera bila je u tome, da se pohraniti vaše kontroler za Xbox, kada ne morate puniti.U isto vrijeme možete lako pronaći kada vam je potrebno.Kao i svaki dio opet posebna na svoj način, ona se može puniti, jedan po jedan kontroler za vrijeme ili čak samo baterije.

Tehničke karakteristike:

Tip: Priključne Stanice Za Punjač Sa Dvostrukim Kontrolerom

Kompatibilnost:kontroler za Xbox Series S/X

Kapacitet baterije: 2 x 600 mah

Vrijeme Punjenja: 2-3 Sata

Vrijeme Rada: 4-5 Sati(Svaka Baterija)

Punjenje led indikator :crveno svjetlo

Potpuno napunjenu led indikator: zeleno svjetlo

Ulazni napon :DC 5V

Paket Je Uključeno:

1 x kontroler punjač docking stanica

2 x baterije blok

1 x kabel za napajanje Type-C

Kompatibilan Marka/Model Microsoft
Podrijetlo CN(porijeklo)
MicroSoft Model Xbox
brend сентехия
Broj Modela Za kontroler za Xbox Series S/X

Napiši osvrt

Dvostruko punjenje dock punjač za XBOX serije S / X pribor kontroler dvostruko punjenje priključna stanica + 2 punjiva baterija

Dvostruko punjenje dock punjač za XBOX serije S / X pribor kontroler dvostruko punjenje priključna stanica + 2 punjiva baterija

Opis: Blok baterije za serije S/X Xbox: Punjiva Baterija ima kapacitet od 2 600mAh, koja прочне od drugih proizvoda 500mAh.Kada je baterija potpuno napunjena on će podržati 4-5 sati reprodukcije (svaka baterija). U odnosu na jednokratne baterije AA, ova baterija se može uštedjeti više novca i da bi veliki doprinos u okoliš.Ovaj stalak postaja je ažuriran kako bi podržao kontrolera za Xbox Series S/X. Gaming

Povezani proizvodi

Proizvod uspješno dodan u usporedba proizvoda !