Kategorija

DC10K motor ručno pokrenite generator modul modul za upravljanje control Panel elektronski generator, kontroler CE certifikat

Novo

kn244.20

kn330.01

-26 %

Na skladištu

Tagovi: prijenosni generator honda, modul za upravljanje diesel-generator, prsten 170f, 168f, upravljačka ploča benzinski generator, generator daljinskog nadzora, 190f, генераторный voltmetar, čovjek generator kompleti instalacija, daljinsko pokretanje generatora.

Novi kontroler ručno pokretanje motora DC10K s Hz вольтовым napona baterije i prikaza vremena akumulacije za genset 12006022

Karakteristike

Kontroler DC10K je zamišljen kao jedan od kontrolera ručnog pokretanja motora.

Hz, v, a napon struje baterije i vrijeme akumulacija može se pokazati kroz zaslon Led prednjem rubu.Ovaj regulator je također s različitim vrstama izbornika stop i alarma pratiti stanje genset.Osim toga, ona također može povezati s RAČUNALOM, tako da se parametri mogu instalirati preko pc-a kako bi se opremiti za više različitih gensets.

Uvod ploče

1. pokazatelji

Učestalost Gen

Napon struje gen

Napon baterije

Akumulirano vrijeme

Hitna stanica

Iznad / ispod brzine

Nizak pritisak ulja

Visoka temperatura vode

Punjenje abnormalne

Nad naponom struje

Napomena:

1) iznad vrijednosti brzine će biti prikazani baklje nakon višak alarm brzine.

2) Vrijednost napona će biti prikazan baklje nakon alarma o перенапряжении.

3) odricanje naplatiti će se prikazati kao zabrinjavajuće prikaz, ali neće zaustaviti motor.

2. Uvod tipke

Tipke zaslona:

Četiri prekidača stanja (napon gen, frekvencija gen, napon baterije, akumulirano vrijeme).Kliknite na PAGE-u roku od 5 sekundi gore pod modulom on power but stop mode,frekvencija može biti postavljen između 50 Hz i 60 Hz.

Operacija

1. uključivanje napajanja : okrenite "0"na "I" dok je slušalica isključena, u procesu okretala, indikator prekoračenja brzine će gorjeti, ako кривошип neće biti uspješan, nakon 45 sekundi.(kontroler isključiti izlaz pumpe za solenoida i da će ući u zaštitu)

2. Počnite raditi: okrenite "I" na "II" prije pokretanja motora.Čim snaga na motoru, ona će biti savijena.kontroler prelazi u radno stanje nakon 8 sekundi ako je on uspješno okreće.Zatim kontrolor će nadzirati relativne postavke i postaviti zaštitu.(kontroler isključiti izlaz pumpe za solenoida i prikazati status alarma, ako je generator kompleti instalacija zaustavljen.)Molimo vas, prebacite se sa "I"na "0".

3. stop i reset:prebacite se sa "I"na "0" i isključite napajanje.

Podešavanje parametara

Molimo vas, priključite modul na RAČUNALO pomoću kabela komunikacije i uključite napajanje.

1. Postavljanje alarma

Nad signal alarma za brzinu: 1710RPM(Расклассифицированное 50Hz), 2040RPM(Расклассифицированное 60Hz), broj: 0-4000RPM, kada RPM iznad ove vrijednosti i drži više od 1sec, onda će regulator biti poremećen i zaustaviti.

Nad signal alarma frekvencije: 57Hz(Расклассифицированное 50Hz), 68Hz(Расклассифицированное 60Hz), broj:40-80Hz, kada je frekvencija iznad ove vrijednosti i drži više od 1 sec, onda će regulator biti poremećen i zaustaviti.

Niska frekvencija alarm: 20Hz , broj: 20-60Hz,kada više frekvencija niska od vrijednosti i drži više od 5sec, regulator će se alarm i zaustaviti.

Alarm o перенапряжении: 265В raspon:50-500В, 500В je postavljen kao zabranjena.Kada je napon prelazi ovu vrijednost i da će držati više od 5 sekundi,kontroler će se alarm zaustavlja.

Povjeravajući odricanje D - vrijednost: 6V ,broj:1-24V, kada različito značenje između punjenja D+ i bateriju B+ iznad ove vrijednosti i drži više od 5sec, onda će regulator biti poremećen.

2. postavke zaslona

Четырехэкранный самоциклирующийся prikaz: parametri moraju biti pravodobno uključen u skladu s postavkom vremenskog intervala nakon odabira ove opcije.

Opcija home page: jedan parametar može biti prikazan kao prikaz početne stranice nakon odabira ove opcije.Stranica će postavljen automatski nakon pritiska gumba za promjenu stranice već neko vrijeme.

Revert-back delay: vrijeme je za povratak na početnu stranicu.

Самоциклирующееся vrijeme prikazivanja: postavljanje intervala.

Tehničke Karakteristike :

u napajanje: 8-33VDC

u potrošnja energije : Max 2 W(radna)

u Ulazni napon generatora izmjenične struje: 15-300VAC ,50/60 Hz

ulazni signal brzine u : Freq 300Hz ~10kHz

u exit goriva :Max 16A

u Start izlaz :MAX 10A

izlaz uzbuđenja u :Max 80 ma

u izlaz alarma: Max 16A

u radna temperatura : -30-75 ℃

u: temperatura skladištenja : -40-85 ℃

u dimenzije :78 x 78 x 72 mm

u-shaped izrez panela: 67×67 mm

u Težina :280 g

mjesto podrijetla Zhejiang, Kina (Kopno)
Performanse Odličan
brend ICOMTEC
Broj Modela DC10K

Napiši osvrt

DC10K motor ručno pokrenite generator modul modul za upravljanje control Panel elektronski generator, kontroler CE certifikat

DC10K motor ručno pokrenite generator modul modul za upravljanje control Panel elektronski generator, kontroler CE certifikat

Novi kontroler ručno pokretanje motora DC10K s Hz вольтовым napona baterije i prikaza vremena akumulacije za genset 12006022 Karakteristike Kontroler DC10K je zamišljen kao jedan od kontrolera ručnog pokretanja motora. Hz, v, a napon struje baterije i vrijeme akumulacija može se pokazati kroz zaslon Led prednjem rubu.Ovaj regulator je također s različitim vrstama izbornika stop i alarma pratiti

Povezani proizvodi

Proizvod uspješno dodan u usporedba proizvoda !