Kategorija

1:24 Smola Slika Model Kit U Nesastavljeni Pločom //G347

Novo

kn103.71

Na skladištu

Tagovi: skupni oblici iz tar., neobojeni figurice od smole, 135 model, kit smole, модельная smola, smola slika model kit vojni, 124 смоляная lik, anđeo smole slika model kit, 124 povijesna ličnost, 1 64 смоляная lik.

Poštovani kupci i prijatelj, ovdje je kratak opis proizvoda naše priče:

1、Svi proizvodi za prodaju u trgovini-to je bijeli film, bez boje, potrebni su kupci poliranje, boje i montaže.Možete vidjeti da je slike u boji se koriste kao prikaza, dati

Vi ste boju, kako bi se osiguralo link.Molimo vas, budite sigurni da obratite pozornost na to.Svi proizvodi u trgovini, nema boje, oni su dijelovi modela.

2、Sve proizvode bez originalne ambalaže, bez upute za instalaciju, bez slika i karata. (um kupce, molimo vas, pažljivo odaberite)

3、Nakon što ste dobili proizvod ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas za prvi put, možemo riješiti problem za vas, molimo Vas, budite sigurni.

4、Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas, ne zaboravite nam dati pet zvjezdica visoke ocjene!Hvala!

5、ja se iskreno nadam da vi možete pronaći svoje omiljene proizvode ovdje.Hvala vam za svoje pokroviteljstvo.Hvala Vam za vaše povjerenje i podršku!

Tema Setovi
Ljestvica 1
Paul DJEČACI
Broj Modela 1
Raspon Dobi > 14 godina
Upozorenje Ne mogu jesti
Materijal Smola
Vrsta Setovi Smole

Napiši osvrt

1:24 Smola Slika Model Kit U Nesastavljeni Pločom //G347

1:24 Smola Slika Model Kit U Nesastavljeni Pločom //G347

Poštovani kupci i prijatelj, ovdje je kratak opis proizvoda naše priče: 1、Svi proizvodi za prodaju u trgovini-to je bijeli film, bez boje, potrebni su kupci poliranje, boje i montaže.Možete vidjeti da je slike u boji se koriste kao prikaza, dati Vi ste boju, kako bi se osiguralo link.Molimo vas, budite sigurni da obratite pozornost na to.Svi proizvodi u trgovini, nema boje, oni su dijelovi modela. 2、Sve

Povezani proizvodi

Proizvod uspješno dodan u usporedba proizvoda !